Navštíveno 10560x

Jo kvalita nic moc přece jen mobil..Ale radost velká,děkuji za pomoc z výběrem Luke jeep:-)

27.03.2012, 07:45 |
Diner Fotky des bes, ale o co tam jde? O Skodofku, o kola, o kanal?":-) Asi kola, ale rozepis se;-) Vypada to pomerne normalne
O kola kdybys viděl co sem tam měl před tím pochopil bys :-D

27.03.2012, 07:59 |
Diner Tak to chapu, ze mas radost:-)
[ Link ] No a přiznám jakou blbost sem udělal před 2 ma rokama :-D
Tak tohle je lepší o 1000% procent ;o)))
Akordýsek: Z tebe by byl perfektní profi fotograf :D
Jinak kola dobré ;)
Tak doufam, ze priste vymenis i ten fotak, to je hrozny...
Tak nevím, zatím je jen hnědé a nezáživné předjaří, kola vypadají na té nafouknuté Oktě krutě maličká, doslova se v blatnících té bubliny topí a celkově mi tenhle příspěvek připadá jako pochválit bramborovou kaši z prášku, ale jinak ti nechci kazit radost :o)))
hm, rozmazaná oktávka s divnejma kolama, skvělý
Ten mobil bol v igelitovom sáčku v ktorom bola predtým uzená krkovička, že je tá fotka tak mastná? :-D
muSlim: ne ne,on to jen fotil iPhonem :DD

27.03.2012, 10:46 |
tommas | Upraveno: 2012-03-27 10:47:38
tohle nebude focený foťákem ale telefonem xx let starým, odhaduju.
Akordýsek: s tímhle tady neuspěješ, aspoň udělej hezké fotky jak má pod Tebou bílého Rencka. Jinak krok kupředu, ale furt je to konzumní pracovní kombík, lidi to ze židle nezvedne.
PS: Co v tom máš vůbec za motor?
2 walish: tomu sám neveríš... a neser :-)

27.03.2012, 10:50 |
CRK Blbost... tohle se mi stalo pred mesicem, kdy sem chlastal a mel sem pivem politej i mobil a nemoh sem porad prijit na to, proc mi to takhle foti :)))

27.03.2012, 18:05 |
Syrup Predtim to byla naprosta katastrofa. Ted uz je to jen cistej prumer.. :)
Foták bych vylepšíl kdyby ho neměla ta moje...
Pánoě je to focené nokii cca rok starou 6700,ale já se pohybuju pořád po stavbách a telefony dostávaj zabrat.
Redbaron:tak to je mazec co dokážeš rozpoznat z těch mejch rozmazanejch fotek..
Mám v tom 77kw tdiii..Bohatě mě to stačí,ale po záruce to chipnu..
Já s tím moc nejezdím mám najeto 32000 za 2,5 roku..
Já jsem si udělal radost tak sem to sem dal a nikoho ze židle zvedat nepotřebuju..
A hlavně že mám jiné kola než ostatní a nespletu si auto :-D

27.03.2012, 19:40 |
CRK Tak si ji nekaz a radsi to sem priste nedavej, co si na tohle cekal za reakci? On uz i ten nadpis, to mas rad jaro kvuli prumerne vypadajicim kolum? Nejak to cely nechapu... nic ve zlem, jen nazor... peace ;)

30.03.2012, 15:39 |
JP Šedivá O2 TDI, to člověk přecejenom nevidí každej den:D