Navštíveno 10556x

24.02.2012, 13:21 |
Evil cusik mam cast auta v matnem karbonu od 3m. jakou by jste doporucily kosmetiku .. podle me by bylo vhodne neco na plasty..nebo neco podobne... (kdyz je foliee lehce mastná tak vypada lepe) sheron nechci :-) spise neco typu meguiars atd..
Lehce mastná kastle? Všechna mastnota na sebe váže prach(pochopitelně),takže to bude ještě horší,já bych to nechal bejt...ale jinak zkus (když teda mermomocí chceš)nějakej oživovač plastů...nebo třeba Regum :o)krásně to odpuzuje vodu

24.02.2012, 14:38 |
mr.brain | Upraveno: 2012-02-24 14:45:02
co vím, tak se folie dá normálně voskovat... co nevím, jestli jde dělat příprava clayem stejně jako na laku (asi ne) a určitě pochybuju o tom, že půjdou udělat nějaké větší přípravy leštěnkou, spíš určitě půjde nanést podklad pro vosk (čistě podklad bez abraziv); víc by asi řekl soray anebo info najdeš na detailing.cz ;)
stačí používat google:
Svissvax má kompletní sortiment na matné laky:
[ Link ]
hlavně né 3m leštěnku, a podobné... měl jsem auto na rozleštění a mám tam třeba ledviny a zrcátka v 3Mku a to jak to vypadalo potom... hrůza.. sundal jsem to a udělal pravej karbon. ten je stejně nej

24.02.2012, 16:48 |
soray Ahoj, pokud chces zachovat matnost, tak to neni az takova prdel.
Dal bych nejprve klasicky myti nejakym naturalnim samponem bez primesi (vyvarovat se hlavne samponum s vosky apod.).
Clay by na to nemel prijit vubec.
Na vycistení bud Swiss pripravky nebo nejaky Interior APC (napr. Valetpro).
Vosk na matt dela Swiss, o jinym zatim popravde nevim :(