Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Koupím štelovák na Focuse MK2.Umí někdo?

o Navštíveno 9622x o
o 22.02.2012, 15:53 | MH13
Vím,že je tu spousta prodejců,lidí co se motají kolem aut apod.
Mám Forda Focuse MK2 facelift rok 2008 5-dveř. hatchback (viz foto),sháním na to štelovák,je to jen kvůli vzhledu,teď je to jak nakopnutá koza,není to kvůli závodění apod.,tak prosím ať se vyhnem odpovědím,nekupuj to je to jebka.Můj podvozek originál 170000Km,docela utahaný,tak i tak si myslím,že to bude lepší,než co tam mám teď...
Zatím jsem našel nejlevněji od Jomu,komplet štelung TADY:
[ Link ]

Uměl by někdo za lepší peníze?Nemusí to být JOM, klidně i jiná značka štelováku...

foto k příspěvku  od MH13

o 22.02.2012, 16:08 | cendler
Proč nenapíšeš rovnou, že chceš tu nejlevnější sračku co je na trhu.
Pokud něco levného, tak bych doporučil jedině AP od JR-a
o 22.02.2012, 16:14 | Rajdlos
umime sehnat jakykoliv AP, JOM, KW, HR, BILSTEIN, KONI....
o 22.02.2012, 16:17 | M.a.R.i | Upraveno: 2012-02-22 16:18:50
To si děláš kozy ne, 4xtlumiče a 4xpružiny za 6k a ještě chceš levnější :D. To musí bejt za ty prachy opravdu pecka :D. Když už máš celkem drahý auto, tak bych do podvozku dal minimálně 10k a víc. Vůbec si nedokážu představit co to vydrží, nebo teda spíš dokážu představit :). Za ty prachy bych měl strach s autem vyjet ze zahrady.
o 22.02.2012, 20:22 | MH13
Rajdlos:Kdybys něco dokázal vymyslet +- za tu cenu toho mého odkazu, tam mi to hoď ke mě do mailu hesiklukas@seznam.cz

cendler a M.a.R.i:Tohle prosím nekomentovat,proto jsem psal,že o tyhle rady nemám zájem.Je tu spousta lidí,kteří ty levné štelováky jezdí a nestěžují si.Podle mě je lepší koupit levný komplet sport podvozek,než jezdit původní sériový unavený podvozek z našich silnic,který kroutí ke 180000km,nebo jako někteří a není jich málo,tam šoupnou na origo tlumiče snížené pružiny a tradá.....Takže prosím tuhle diskuzi NE!!!!!!!
Když někdo bude umět ten podvozek za dobře jakékoliv značky komplet sportovní ať mi dá vědět...
Klidně i na maila,psal jsem ho tu v tomhle příspěvku Rajdlosovi.Takže jen k tématu!
o 22.02.2012, 20:39 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Ten seriovej se 180kkm ten jom jeste prezije ;-)
o 22.02.2012, 20:50 | radaman
To je cena tak za dva slušný tlumiče :-)
o 22.02.2012, 20:59 | choze
A JO!!!!!!!

:)

Jsi na diskuznim foru, tak se s tim smir.
o 22.02.2012, 21:01 | Newman
JR a nechal bych si poradit !
o 22.02.2012, 23:16 | MH13
Pro chozeho i ostatní:OK.Zapomněl jsem,že jsme na diskuzním foru,mě je vlastně jedno,pište si sem co chcete...Vylejvejte si tu postupně srdéčka,jak jsou levné podvozky na prd a že vy uznáváte jedině podvozky jako KW,Koni,apod. a nejmíň za 15tisíc jinak to neni podvozek.V poho.
Každý normální člověk pochopí,že je to na normální ježdění,není to určený na nějaké sportovní ježdění a rychlé průjezdy zatáček,je to hlavně kvůli vzhledu,z vysoké kozy to chci přitáhnout k zemi a pro tento účel mi klidně ten JOM bude stačit:-)

Kdyby přesto někdo uměl sehnat podvozek štelovák v podobné relaci jako ten JOM u mě v linku,tak mi písněte,buď sem a nebo na maila hesiklukas@seznam.cz

Nebojte už se tu rozepisovat nebudu,to byl můj poslední příspěvěk v tomhle tématu co se týká mojí obhajoby, že jsem si dovolil zapřemýšlet o levném podvozku:-)

Jinak co píšete,musím jen tiše závidět vaše finanční možnosti,protože já upřímně říkám,že 6tisíc není pro mě zrovna málo a M.a.R.i. ještě napíše,pod 10tisíc bych nešel,to ti závidím.Moje realita je bohužel jiná.
o 22.02.2012, 23:22 | MH13
Nismo.Power to tady v jednom příspěvku na foru napsal přesně jak to cítím i já...ZKOPÍROVÁNO.Doufám,že mu nevadí,že jsem použil jeho slova:-)

Nismo.Power:
JOM je stavitelnej tak si sniž o 30 nebo 120 to je na tobě ;-) já to složil tak o 100 páč bude sněžit ne :D
cena je libová, i kdyby to mělo za rok ztratit funkčnost tak vim že za 2k mi za to na aukru urvou ruce a za 4,5 koupim zase komplet novej :D je to tak levný až je to smutný..... a funguje to překvapivě výborně..... po jiží spojce od lanovýho u benziny sem s originálem jel 120 a už sem se cejtil špatně, naposled byla sranda že panamera ve 180 už jela pomalu do druhýho pruhu a golf vklidu ve 3 lidech seděl v tom jednom, neřikám že mi s panamerou neujel pak na rovině ale honily jsme se až k mekáči a hrozně mě sralo že mi to nejede protože panameru nasral zprvu z nějakou A4 f tédéí, tomu jsme oba ujely a pak jsme našli GT2 porše kterej se taky chytil..... všichni 3 před radarem jsme spomalily a předjel nás mohutně jinej sníženej golf kterej asi řidičák nepotřeboval :) takže s podvozkem fakt spokojenost.... teď absolvoval o víkendu i cestu Praha-Pardubice a i ta dálnice se dala přežít (stará panelka na začátku)

o 22.02.2012, 23:27 | VTR
Mh13: Můžu tě poprosit ,napíšeš mě pak co jsi vymyslel? Taky mám FF 2 FL 2011 a na léto budu řešit to stejný,klidně pak do mejlu když si vzpomeneš,moc by jsi mě pomohl =) díky
o 23.02.2012, 01:10 | maca123
jak praví klasik..nejsme tak bohatí aby jsme si kupovali levné věci :)
o 23.02.2012, 07:52 | CervinVega
myslim, ze dostanes presne za co zaplatis a jeste neco navrch-ponauceni pro priste, go for it :-)
o 23.02.2012, 08:15 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
CV: :-D

Slusny stelovak je 25-30tis

Slusny pevny podvozky 10-15tis

Ja mel treba na mercedesu paradni pruziny H&R a jen samotny pruziny byly v ceniku s cenovkou 9.000,-Kc

Kdyby se nekdo svezl na slusnym podvozku tak by videl ten rozdil

Ale zase za 6 to bych to jeste nechal vocipovat u ABC Tuning at mas dojebany vlastnosti vozu komplet :-)

Peace :-)
o 23.02.2012, 08:29 | Nora
Kral007: to nikdo nepochopí dokud nevyzkouší, já osobně jsem prošel taky low end sportovního podvozku až po Bilstein B16 a je to nebe a dudy. jezdil jsem s tím -80 a to pohodlí jaké ten podvozek uměl i přes takové snížení a přesnost řízení byla neskutečná.
o 23.02.2012, 08:59 | M.a.R.i
MH13: Nemyslel jsem to špatně, jen jsem se snažil poradit. Mě stojí origo tlumič 18k a druhovýroba se nedělá, takže za 6k komplet podvozek mi přijde strašnej smích :). Klidně to vyzkoušej, možná budeš spokojenej. Ale spíš si myslím, že pochopíš, že to není ta správná cesta. Ale pokud to bude k hovnu, tak ho můžeš prodat dál, pokud se teda do tý doby na tom podvozku nezabiješ :).
A není to tom, že s tím nebudeš jezdit rychle a řežat zatáčky. Ale nikdy nevíš jaká vyhrocená situace může na silnici nastat...
o 23.02.2012, 14:25 | Petura
tak na normální ježdění bych nechal origo podvozek ...
jestli s tím nechceš jezdit, ale auto musí být níž než serie tak si kup JOM, V-Maxxx a podobný ...

sám jsem si je vyzkoušel, nakonec jsem dal na radu a vzal od JR ap sporfahrwerke a musím říct, že auto se chová podstatně jinak (lépe) a cenový rozdíl +4-5tis oproti JOMu za to stál
o 24.02.2012, 06:08 | cendler
Kral007 : ten votuning je dobrý :-)))

Nora : prosím tě, zrovna zbažuji kupovat Bisteina B14, nějaké reference té B16, klidně do emailu, díky
o 25.02.2012, 15:00 | Newman
CV: :-D
o 25.02.2012, 15:18 | StreetFighter
osobně jsem v době řezání pružin, převařování úchytu tlumiče a dalších vymožeností, byl opatrný a tento "trend" raději minul.

Dnes mám na daily driveru KW v1 (jiná verze od KW se pro můj vůz nedělá) a jsem zcela spokojený, když pominu komfort, který to úplně ztratilo, čemuž nepřidává ani nižší profil pneumatik.

Doba je zlá, věřím, že finance nejsou, ale až budeš řešit vyteklé tlumiče a následnou montáž originál podvozku zpět, bude Tě mrzet, že jsi prom*dal peníze...
o 25.02.2012, 16:18 | JR
Ze zkusenosti si tou cestou od tech levnejch projde kazdej. Lidi to nepochopej dokud si to osobne nevyzkousej.
o 26.02.2012, 17:36 | Fridom
kral007 (M):
Prej se dá slušnej štelovák i levněji a to cca 13 litrů. Sám si tuto značku doporučoval :) Jedná se o AP sportfahrwerke
o 26.02.2012, 21:49 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
AP jsou slusny, ale nesleduju ceny na konkretni modely :-)

pokud ma v nabidce AP stelovak za 13k tak super a at koupi ten

ja osobne mam nejradeji H&R
o 26.02.2012, 22:07 | Fridom
Tak H&R je určitě dobrej, ale za 13 fakt nebude a proto ho zase až tak rád nemám :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3689 sekund.