Navštíveno 10726x

09.01.2012, 16:43 |
meris Ahoj,
s rostoucíma cenama benzínu jsem znovu začal vyhledávat informace o přestavbě auta na E85. Máte ji někdo? Scháním reálný zkušenosti.
hledej smudlo ;-) nebudu to psát 2x ;-)

09.01.2012, 20:07 |
meris No ono, kdybych to našel, tak se tak blbě neptám. Jediný, co jsem našel je tvůj popis míchání 1:1 a to není to, co hledám.
Tak proto jsem sem dal otázku na zkušenost.

09.01.2012, 20:29 |
meris Lukáši: Tak to jsem potom nenašel :-( Proto se ptám. Nechce se mi vyhodit prachy za nic nedělající krabičku. Mimo to si nejsem jistej, jestli je to pro moje auto vůbec vhodný.

09.01.2012, 20:34 |
meris Je pravda, že v tomhle "umí někdo levnější E85 ?" příspěvku jsem to nehledal. Jdu číst. Díky
je uplně putna do jakýho auta to chceš dát.... hlavní je aby nebylo naftový jinak je to putna :)
ale jak řikám doporučuju sofitstikovanější krabičky což je tak 6-7tis aspon.....ať to má napojenou i lambdu a teplotní čidla....apk se opravdu dá mluvit o lepšim výkonu a lepší spotřebě..... jednoducý krabičky sou prostě jen prodloužení vstřiku tak nějak v návaznosti na teplotu kolem krabičky a to je k prdu..... sice na to jezdim ale ve finále se to proti naturalo tak moc nevyplatí zase...

10.01.2012, 11:05 |
meris Nismo: díky za odpověď. Budu dál pátrat po referencích chytřejší krabičku.
ja nemam zadnou krabicku, ale delalo se xuprav na aute..:)