Navštíveno 9935x

20.08.2011, 16:19 |
crazyape | Upraveno: 2011-08-20 16:20:14
Mám takový dotaz, dělal sem si několik věcí do auta, sral sem s tím jak magor abych měl vše pěkně vyhlazené a přetažené přes hrany a zaoblení. Vypadalo to vše suprově....
Jenže teď jak jsou ty vedra tak se folie všude kde byla přetáhnutá přes zaoblení nebo hranu odlepila! Všechno jsem měl perfektně odmaštěné, fólii sem finálně ještě celou prohříval aby se zatavilo lepidlo a uhlazoval.... Všechno drželo jak mělo než začlo být teplo :(
Nestalo se někomu něco podobného?
Nevíte někdo co s tím? Resp jak se tomuto jevu při příštím lepení vyhnout?
Díky
nepoškodí se tím primerem podklad? Kdy se to časem zase sundavalo?

20.08.2011, 20:58 |
FBS osobně jsem lepil s 3M DiNoc pár měsíců, než jsem přesedlal na jinou značku.
Ale vrátím se k tomu 3M. Nejdřív jsem lepil na perfektně odmaštěnej povrch, naprosta pecka super. Auta se ale začli vracet po cca dvou týdnech veder :-). Začal jsem tedy používat Primer (ano, podle me se povrch znehodnotí, ale možna to jde umejt, nezkoušel jsem) a auta se začli vracet po měsíci. Pak me sám dodavatel namluvil do karbonu MacTac a pohoda. Dělá se s ním ještě líp jak s 3M. S 3M jsem střechy a kapoty dělal pouze s nahříváním horkovzduchem, MacTac nahřívat nemusíš. Co je horší je to, že 3M se při přilnutí na střechu ještě dá odtrhnout zpět, MacTac jak položíš, už ho horkotěžko odlepuješ.
schwaboid: neposkodi, primer jde sundat, 3M na to dela spesl pripravek. Je fakt, ze 3M ma tendenci se odlpeovat z urcitych povrchu, ale s primerem se nam to jeste nestalo. Bud ho je malo nebo nevhodne aplikovanej. A je nekdy lepsi ho dat ve vicero vrstvach.

21.08.2011, 12:42 |
Brnďa nejsi sám komu to dělá...sem z toho akorát nstvanej...cely sem to rozdelal v aute a vsechny rohy co byly odlepene sem prcnul vterinakem a drzi, ale zase horka a odlepuje se to i jinde..je to na prd
Ze se do toho pripletu. Je nekdo schopen sehnat oranzovy carbon-co drzi a nebledne. Chci to na strechu. Diky

23.08.2011, 20:23 |
FBS Kozzy - je jen cervený...
Takze primer je tez k nicemu? To je pekny teda, clovek tu folii kupoval jeste kdyz nestala zrovna malej peniz a kdyz to tak shrnu tak pres 3t v prd*li... resp odlepeny :/
FBS: nejakej link nebo tip kde ji koupit? Co to stoji?

18.09.2011, 07:05 |
gizmi Crazyape: ze se na to nevykasles uplne - prace knicemu
crazyape: neni k nicemu, kdyz ho clovek umi pouzivat