Navštíveno 11499x

už sem z toho hotovej.....
omega po koupi měla zbrusu nový brzdy, všechny kotouče i destičky.... jasně zjistil sem že to je starline ale což, brzděj suprově jen mě sralo pískání..... vepředu chybělo na jednom třmenu péro a vzadu chyběly čepy a přítlačnej plíšek destičky (vzadu 2pístky) tak sem koupil sadu na obě nápravy , namontoval a píská stejně, řek sem si teda že starline asi špatná směs tak sem ty nový desky vyhodil koupil komplet bendix a píská stále.... kotouče zcela rovný žádný hrany prostě všechno ok tak už fakt nevim čim.... destičky sem natřel antisqeezem a pořád prd, náběžnou hranu desky maj od výroby no prostě mi už nic nenapadá....
někdo nějakej nápad ? kupovat nový kotouče a další desky se mi moc nechce .... :)

15.07.2011, 17:56 |
MaxxT opel :-) kup si lexuse a piskani na brzdach te trapit nebude :-D
to neni o značce voe :) to je prostě nějaká chůjovina :D

15.07.2011, 18:01 |
TROY mladý totéž na puntu ;)
totéž i mě na bravu po výměně kotoučů i destiček ..
Starline, bendix... to kupuješ v malej Hanoi? :-D

15.07.2011, 19:21 |
jodua nevim jestli ti to pomuze, ale ted mas 2 sady. A ja slysel od jednoho znamyho, ze mu taky porad piskaly brzdy a tak vytvoril pilkou na zelezo uprostred drazku - vodorovne s vozovkou (z leva do prava a ne ze zhora dolu) a piskani mu prestalo. Ale ja to sam nemam ozkouseny a nevim. Ale pokud mas ty Starline tak neni co zkazit a za pokus nic nedas.
Pak uz jenom vymenit koutouce, kvuli jinymu materialovimu slozeni
muslim : tak bendix neni zrovna špatná značka si myslim :)
No niečo ako mainstream Ate, Zimmerman a spol. max. :-)
udělej na destičky náběhovou hranu
2 cendler: to má, veď píše "náběžnou hranu desky maj od výroby" :-)

15.07.2011, 20:23 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-07-15 20:23:55
Piska mi kotouc TRW s deskama TRW.
2 cupra.165: tú kombináciu som tu už dosť dlho popisoval, ešte za Legacy, kde sa dávali ofiko v autorizáku... Mali najazdených 4-5 tisíc a vyhodil som komplet aj z predu, aj zozadu, s kotúčmi so všetkým. Mrdať to :-)))
muslim : kdepak to prostě neni tim, je tam nějaká bota na kterou nemůžu přijít.... na fiestě sem měl kupříkladu star kotouče a star desky brzdila super a nepískala, pak ferodo desky nepískaly ale nebrzděj a smrděj, pak ate desky a super brzděj a nepískaj..... pak ATE powerdisky a ate disky a pískaj :D
No ale u týchto mainstreamov to je asi už o náhode, neprídem s nimi do styku tak často ako Ty, ale pri tom počte čo ich vídam (a málo to zas nie je) na výmenách, už ma v "obyč" brzdách dnes neprekvapí že aj sebezvučnejšie brzdy/výrobcovia pískajú... :-(

15.07.2011, 21:54 |
Komba Hele a nepíská ti tam někde kousek rzi zapadlý mezi kotoučem a pevnou částí třmenu apod..Taky jsem jednou tohle odhalil a byla tam bordel a možná že i přihlej štít a pískalo to po výměně všeho.Ale jinak Oplem to opravdu není,prošlo mi jich rukou asi už sto a žádnej nepískal:)
Pak jedině zkusim líznout kotouče na soustruhu a desky zbrousit šmirglem.
NP: Tak se stav, muzes juknout co tam mam ja, me to nepiska :-P
daj textar alebo mintex platnicky a piskat nebudes. akurat to bude viac prasit...
mal som trw kotuce aj platnicky a kotuce som zvlnil po tyzdni a platnicky piskali ako sproste. Teraz mam mtec kotuce a mintex platnicky a konecne je ticho

16.07.2011, 09:02 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-07-16 09:04:20
No, já mám komplet Ferodo desky a kotouče Brembo. Nesmrdí, nepískají a výborně brzdí, prašnost moc nesleduji.Bude to asi v kombinaci deska/kotouč. Na předchozím autě byly nějaké kotouče a TRW desky na nich pískaly a brzdy už po chvilce vytuhly. Když jsem je vyndal, kotouče byly jak vyleštěné. Koupil jsem tenkrát Bendix a pohoda. Byly evidentně dost měkké, prášily a ubývaly ale brzdily výborně.
Vyhoď kotouče Starline.

16.07.2011, 23:40 |
Brnďa hlavně nedělej co já, když jsem s brzdoama začínal, myslel jsem že je to rezavé, tak jsem nastříkal na kotouče silikonový olej, a jel to projet a je fakt že už to pískat přestalo, o to horší zjištění že nereaguje pedál :D

17.07.2011, 10:43 |
Pajk přestane to :) taky se mi to stalo :)

17.07.2011, 12:08 |
Pajk Manolo, jak pokračuješ. Nahoď tu vlákno zase! :)
vypadá že si to trochu sedá.... asi jim trochu pomůžu třeba 200-0 a sedne si to rychlejc :)
No podobnou umrdaností jsem si prošel před pár týdny taky.. dal jsem porsche 4 písty, zimmerman kotouče a DS2500 desky.. pískalo to.. tak si říkám nic, koupil jsem obyč desky TRW .. no pískalo to ještě víc.. nakonec jsem obrousil hrany na těch DSách celé je zarovnal pilníkem, dal je tam zpátky a zatim klid.