Navštíveno 9365x

Potřeboval bych dát středy kol dát do stejné kremové barvy co mám na kapotě předem díky moc

uprimne bych dal spise tu kravinu z kapoty dolu a kola nechal tak...a jeste usetris
za prve to nebude vubec na tom VT poznat a za druhy to opravdu nedelej, budes nestastnej ... vlastni skusenost :-D
to už raději hodit do barvy auta, ale hlavně bych sundal ten nesmysl. jinak auto fešák

30.06.2011, 09:18 |
SIS Taky bych sundal, ten hadr z kapoty. Ještě trošku položit a je to nadhera auto .)

30.06.2011, 11:12 |
PlusOne | Upraveno: 2011-06-30 11:15:59
Na názor ohledně šprcky na kapotě se neptal. Chtěl VT :-)
Tak aspoň ode mě jedno neumělé - fotka je malá...ale celkem to vypadá podle mě dobře. Ovšem ptej se někoho, kdo si na tmavě modrýho Passata dá kola v odstínu "měď" :D

Mohl bych ještěpoprosit středy do barvy auta?Co se týče šprcky na kapote ta je tam jen abych se trochu odlišil až bude zahlazený předek už ji nebude třeba.
PlusOne: pekne to je, ale ta udrzba je fakt voser :-) jeste kdyz tam vidim tu imitaci sroubu...
MiniMike:
Nic mi nevykládej, mám RSLa s "custom" barvou a leštěným límcem, a na Passatu ty Tomasony v barvě mědi s leštěnými čely, co mi je tu tak poplivali :-)
Mara 206:
VT udělám za chvíli...vydrž ;-)
Tak hír. Nevím, jestli jsem to ouplně trefil, ale pro představu to snad postačí ;-)

30.06.2011, 15:55 |
Kesam Ta barva v atě vypadá strašně :-) nehledě na to ten voser to udělat tyhle kola jsou dělené tuším takže rozebrat rozlepit udělat a zase složit.