Navštíveno 8217x

22.05.2011, 21:05 |
Komba Čáu,věděl by někdo zda bude problém dostat motor z VW 1.6 monostřik do felicie? poptám se nejdřív vás,než se budu přihlašovat na forum škody.
Díky
ne sou stejný, ale mnohem lehčí máš sehnat komplet 1,6 z felcky s převodovkou, poloosama a ecu :)

22.05.2011, 21:49 |
Komba já jen mam tenhle motor navíc,tak jsem to chtěl zkusit... a je to velkej problém předělat? asi to nebude jen přecavakání štekrů co
Pokud je to z golfa apod. tak to tam nedáš. Má to jinak uchycení, tuším, že to řešili na virtu. Zkus pohledat:)
nikdy se to nedá mezi modelem prohodit aby to bylo "díra na díru" siláče se daj předělat aby to pasovalo ale i tak řikám že levnější a rychlejší je sehnat komplet z felcky rovnou....., kdyby chtěl tak tam nacpe klidně napříč osmiválec ale taky to nebude sedět nauchycení že ano :D ....
pokud ho máš navíc tak ho tam dáš pokud si šikovnej ale o nějakym přecvakání štekrů si nech zdát :D

23.05.2011, 21:14 |
Komba dobře,tohle mě stačí:) já na to kašlu a zkusím ho někde radši udat.Takže opět moc děkuju ;)
ty motory jsou rozdilny i v octavce a felicii.presne jak bylo receno..jiny uchyceni..
pac ve filcce je motor z pola a kdyz das do oktavky nahoru jinej plast samosebou je ten motor uz jinej -))