Navštíveno 12890x

21.04.2011, 16:23 |
MaxxT Ahoj lidi,
chtel bych se zeptat na zkusenosti s touto firmou
[ Link ] muj problem je v podstate filtru pevnych castic, nechci cip, prisel sem na to ze mam pouze "ucpany" vejfuk. :-) 50 litru za novej filtr davat nechci, tak to pujde ven, sice to stoji asi 14 litru, ale i tak je to lepsi a navzdy klid. K jadru veci. Ma nekdo zkusenosti s touto firmou a odstreneni DPF? Ja budu muset pouzit emulator, ktery "simuluje" filtr ze je OK a filtr samotnej se vykucha. Auto nemam zrovna uplne levny, tak bych rad, aby to fungovalo vse perfektne a proto bych rad zjistil, jestli uz s tim tady nekdo ma zkusenosti. Diky ..

21.04.2011, 16:45 |
clown to mas nalitano 150tkm, ze na Toyote odesel DPF ?
50 je normalnich .. i u lidovych VW / Skoda :o)

21.04.2011, 17:05 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-04-21 17:06:28
clown: Ale ono to není o najetých km auta celkově, ale o způsobu používání auta a trasách které jezdíš. Když někdo jezdí hlavně po městě krátké trasy, tak je konečná. Kolega u tchyně čekatelky v práci má fugl nové naftové Subaru a už byl 3 x v servisu s ucpaným filtrem a k tomu rovnou i výměna oleje - docela raketa faktury co jdou zatím na záruku :-) To samé měl kolega s autem na montáže. Jezdil po Plzni a co měsíc, to problém na Espace. Tak si ho vzal šéf, ten jezdí každý týden Prahu apod. a od té doby to v servisu už rok nebylo...

21.04.2011, 17:05 |
MaxxT mam 181 .. jezdim hodne

21.04.2011, 20:31 |
Komba Chce mu to jednou za čas nastolit režim,aby se sám začal vypalovat nebo ho nechávat vypálit počítačem v servisu.
A co se týče tý firmy tak netuším.Já jednou totálně zacpanej filt vyčistil na tvrdo rozpouštědlama,to auto vůbec netahlo nic a teď si krásně jezdí nějaký ten rok :)
ad servis tak je to banda buzerantů u mě v chabrech.... víceméně se vybudovaly tim že vykupovaly katíky, stáčely tacháče a za draho dělaly diag a cokoli kolem toho....drahý sou pořád a banda buziků taky....

21.04.2011, 21:16 |
MaxxT Komba - tos vyndal DPF a udelal to manualne venku zes to prolil? Lexus to ma, ze to dela automaticky, pri dosazeni vysoky teploty vyfuku (na dalnici atd.) .. po dalnici jezdim hodne a jezdim vesmes 180 na tempomat porad.. ujedu mraky km po cr a nemecku.. Ano, tady po plzni s tim taky nacouram, ale 1x tydne jedu vzdy dalku. V Lexusu mi to spousteli to vypaleni a zadny vysledek.. auto je priduseny a spotreba 10 l/100 km pri tempomatu na 180 .. :-/

21.04.2011, 21:17 |
MaxxT Nismo - jestli je to banda buzerantu je mi jedno, ale diky za info, jsem rad, ze vim, ze delaji katiky atd.. :-) jde o to, ze jsou jediny v CR kdo ma a udela odstraneni na Lexusu.. (v potaz vsechny Toyoty atd, je to problem s DPNR filtrem)
Mno, spotreba 10 pri tempomatu na 180 je naprosto v pohode bych rek. Jinak na YT jsem videl, ze DPF cistili wapkou, prostrikat, vyplachnout. Nebo to vypalovali nejakou horlavinou.
ABC taky umí načipovat nečipovatelné....
ja bych to vyndal, je to kurvitko......otazka pak kolik stoji to kurvitko co tam simuluje nějakou sinusoidu ala oxygen sensor aby ti nesvítil MIL.....
nechápu co na tom může stát 14k...... jasný chápu , možná od buzerantů tady z chaber to tolik stát může,a le bude to asi obsahovat navaření nerez trubky v hodnotě 200+200 za sváření a krabičky ve výrobní hodnotě 100kč+ basu piwa pro pywoje pokud neumíš pájet sám.... takovou krabičku už sem si doma vyráběl na oxygen sensor, určo bys na netu našel schema....
každopádně je to banda buzerantů za tim si stojim, byl sem u nich už víckrát a ani bys neřek že to je nějakej "servis" je to jen prostě baráček a maj garáž ....
a prodávat veřejně na netu nevyplněný servisky na VW to je to můžou jen buzeranti jako oni :)

21.04.2011, 22:39 |
Komba MaxxT: jo na férovku jsem to vyfoukal vzduchem,pak propral vodou s carlanem a podobnýma věcma co se našly a po chvíli z toho tekl mazut a filtr se vyčistil a fungoval.Není to vůbec žádná prasečina....
Vypaluje se to buď tím že jedeš určitou rychlostí a pořád stejně(každý vůz to má asi jinak)a nebo přes počítač,kdy se ti to ohřává až na 600stupňů a vypálí se to.Dělam Opely a zatím vše dobrý.....v tvém případě už může být v háji a nebo natolik zanešený,že už vypalování nepomůže.
Taky je problém,že když o tom člověk neví a začne proces regenerace,tak se tam stříká nafta nebo něco jiného dle auta a tím že se to přeruší,tak se tam akorát usazuje bordel.

21.04.2011, 22:47 |
MaxxT nismak.. tak jestli to umis a udelas to, tak ja nemam problem ti to tam dat, ale chci, aby to fakt slapalo jak ma. :-)
To je panecku firmicka!
Máme za sebou dlouhou řadu spokojených zákazníků a zakládáme si na naší serióznosti a spolehlivosti.
Na Vašem vozidle jsme schopni nastavit libovolný stav kilometrů. poskytujeme na naše služby záruku a garantujeme, že není možné žádným způsobem zjistit původní hodnotu.
speciální nabídka
Nabízíme originální, nevyplněné německé servisní knihy.
cena: 1500,- Kč
při větším odběru sleva.
KM BLOK umožňuje jezdit s autem, aniž by přibývaly kilometry na počítadle.
sprintbooster tuning
forsáž pro vaše auto
klasický chiptuning ani montáž klasických přídavných řídících jednotek, tzv. powerboxů nevede k výraznějšímu zlepšení jízdních parametrů.(tak nastupuje banda buzerantů a udela vam z auta raketu, vole...)
:o)
tappaja :O)))
samy vymrdavky, cilize maji za sebou dlouhou radu ojebavacu a bazarnickych zmrdu, to je super reference
tapp : jj , by mě zajímalo za kolik ty servisky maj ve velkoobchodních cenách od VW ;-))))))))))))))
a pak se každej diví že tu má pomalu každej servisku přitom na koncernu to je naprosto zbytečná informace pokud se ta serviska neprověří....
a stáhlej tacháč ten se dá u dost aut zjisit reálnej stav přes diag takže at si buzíci dál vklidu montujou ty jejich odpory v plastový krabičce :)

22.04.2011, 12:22 |
Rudi já byl u nich 2x na reaktivaci bagů a jednou mi to udělali hnedka na místě, podruhý do dalšího dne.
Je to jak píše nismo, 3garáž + barák, kde maj dole kamrlík a "elektrodílnu".
K ceně DPF OFF se vyjadřovat nebudu, valná většina všech co to dělaj maj takovýdle ceny a dost lidí si s tím naběhlo, když si to dělali po domácku. Takže v tomdle ti s nima neporadim, ale víš jak to bejvá, když děláš všechny značky, jako ABC...
tohle mi nic neříká, ale nástroje na odstranění DPF jak HW tak SW mám, zrovna dneska jsem dělal jedno auto.
Napiš mi na ICQ co máš přesně za auto, motor, zkusím to přesně zjistit jestli bych to dokázal, jestli by jsi věděl přesně co máš za RJ motoru, taky dobře.

24.04.2011, 01:05 |
MaxxT cendler: napsal jsem ti..
Řešil jsem na jedné mazdě 6 ucpaný dpf.vypláchnutí wapkou,vypálení,vyčištění nic nepomáhalo.Ani regenerace přes diagnostiku.Když se filtr rozřeže a vyndá tak to padá do nouzáku (logicky:)) Tak mi napadlo zkusit skrz filtr vyvrtat díru asi 10mm.A od tý doby auto jezdí bez problémů...
litterpool : ale asi nevíš co to dělá s turbem a dalšíma dílama v motoru co, hele co nejdžív ho vyndej a můžeš klidně spát a nestrachovat se ráno jestli pojedeš
cendler:Tak to se rád necham poučit,co to dělá s turbem a dalšíma dílama v motoru?Jenže u tý mazdy nejde jen tak vyndat,jsou tam kromě lambdy,ještě tři snímače na třech místech toho dpf.takže to jen tak vyndat nejde...
de to určo vyndat, čidla se daj osrat bud elektronikou nebo v řj je utnout....
to je možný,ale to já nezvládnu,tak sem si poradil takhle a funguje to..Jen by mi zajímalo co ta moje úprava dělá s turbem a dalšíma dílama v motoru podle cendlera...co sem tak zkazil...