Navštíveno 8362x

nevíte někdo o nějaké hezké masce na Oct I ? Chtěl bych nějakou změnu , tak řeším co tam dát a jediné dvě , které mě zatím napadaj jsou tyto . Nemůžu nikde nic najít , nechci žádný tahokov a pod .
Bude to na černé combi , jako jsou na foto .

pecka kombík,jinak mám tu jenom sériovou masku

28.09.2009, 14:56 |
TROY nebude to milotec?
ty co jsem sem dal ,tak jedna je Milotec a jedna je Mattig , to vím :) jen řeším ,zda neví ještě někdo o něčem kromě tahokov výplně a zvěrstva jako je ala BMW a tak . Děkuju
nech tam to co tam máš ted :))))
jinak ta na druhý fotce vypadá docela good, ta první hnus
ta první neni hnus,ale ta drufhá je pecka
druhá je fakt krásná,první se taky dá.
Ta první je hnus :) pokud ji neuděláš takhle :-)))
[ Link ] blbá fotka, ale ... je to origo jen trošku upravena :) dovařena... dochromovaná atd.. ale nikde ji nekoupíš
promin, ale obe jsou osklivy :(( zlaty origo
¨lepší foto

ten nárazník u první okty:-)
nejlépe bych chtěl nějakou , která se dá koupit , ať se s tím nemusím tak s*át :) na autě byla s tahokovem , tak chci dát nějakou jinou , ale tohle je asi jediné co se dá sehnat . Viděl jsem ještě origo masku a výplň byla shodná jako výplň origo RS nárazníku , ale to sem ještě nikde nenašel
NP: s tou co tam mám teď dělám nejvíc parády , všichni pořád koukaj co to tam je :D
pěkné kola na té druhé oktávce (nejspíš Thomassony ne?), jinak mě se líbí i ta první maska, ale nárazník je hrozný! to na tom druhém combíku je líp slícované a jako celek působí lépe.

28.09.2009, 21:54 |
Kesam Ta 2 je pěkná.Někdo masku zase třeba nepotřebuje a stačí mu tahokov no to ty ale nechceš :-)

28.09.2009, 21:55 |
Kesam Jinak nešlohly mu náhodou tu 2 oktávku??
kesam:mě se ten nárazník stejně líbí
kindlik:můžeš mi hodit odkaz na tu druhou masku?
např tady :
[ Link ] dnes si dojdu aspoň pro origo a budu hledat dále , než něco najdu . Zatím je to tak 50/50 mezi těma dvěma co jsem sem dal .
Kesam: hodně zajmavá maska :D

29.09.2009, 15:41 |
Kesam Kindlik kdyby nebyla zajímavá tak to nefotím :)))
ta octa od kesama je na prodej
dal bych tu 1 masku,tu od Mattigu má kolega v práci (ve stříbrný met.) a není to tak hezký,pokud by byly ty lišty jen vodorovně,tak by to byla pecka,ale když stojíš před autem,tak ti lezou i ty druhý a není to ono....chtělo by,aby si je omrknul na autě a sám posoudil,nejlépe ve tvé barvě...zatím mám Milotec s tahokovem,ale pokud budu měnit,tak dám tu 1 (bez znaku)

04.10.2009, 15:35 |
Rudi Kesam - druhá oktávka tušim Amogha, šlohli mu jí, ale naštěstí se jí pak čirou náhodou podařilo najít snad před CZC!