Navštíveno 7136x

26.08.2009, 19:29 |
petrb tak konecne po trech tydnech hotovo.

26.08.2009, 19:31 |
petrb

26.08.2009, 19:32 |
petrb

26.08.2009, 19:34 |
petrb

26.08.2009, 19:47 |
fredh pěkná barvička
Paráda, teď budeš mít nejlepší období - pak už jen strach a budeš jen vidět jak ti přibývají ďolíky od český verbeže :-((

26.08.2009, 19:55 |
Komba | Upraveno: 2009-08-26 19:55:57
Krásná barva,ale když už jsi to dělal tak pro lepší vzhled si možná mohl zahladit prolis na znak v pátých dveřích:)...zase nevim jestli to chceš nějak zkrášlovat.Jinak takhle na pohled povedený a vůbec by mě to nebavilo skládat:D
skodik: to rika ten pravej:D
hm. akorat nevim, jak to patri do "Tuning"u
za ty prachy co si do toho dal..
zajímavá barva.....já když tohle auto tenkráte stavěl, tak "kamarádi" těsně před lakem začali: kiky: neplatnýýý, lišty: neplatný.....atd...a já blbec je poslechl... :-))tak jsem zvědavej na závěr u tohohle.. ;-)
pekna barvicka
u-gen tuning teprva pride chce se do toho vysypat
tak já kdybych už platil klempíře a pak celolak ,tak bych si s tím nějak více vyhrál . Zavařit lišty , blinkry , znak , decentně zamračit SPZ , nárazníky zahladit atd ... prostě nějakou decentku a né za takové peníze dát dohromady seriové auto , když jich všude jezdí miliony .....
takovejch už miliony nejezdí. pokud z toho udělá jen lehce udělanou serii. hroznejch lidí se za tím otočí, neb v tom bude cosi zvláštního :-) a jinak moc pěkný a te´d už jen skládat

27.08.2009, 10:02 |
Alííí Asi jako Kindlik. :-/
Bude to pěknej Golf. To je vše.
Já si myslim, že tohle je hodně zajímavý, už jen nějaký nigga kola a bude pecka golf. Nechal bych to čistě v sérii.
Kindlik : otuzit auto umí každej.
tak to co jsem tu napsal nepovažuju za nějaký tuzing , když se auto ponechá téměř v serii , pouze doladěné o pár detailů . Navíc už tu byl myslím i příspěvek jaké bude dávat na auto světla a tak , tak nevím proč to pojal jako renovaci seriovky , s tuning doplňky :)
Jak se na jakýkoliv golf začne šahat svářečkou, tak je špatně :) Maximálně tak zavařený blinkry.
souhlas s Vaškem, to o čem psal Kindlik udělalo už právě ten milion lidí před petremb. jestli to dotáhne do seriovýho stavu, maximálně snížit a hezký kola tak nadělá větší parádu než různým zavařováním a navařováním

27.08.2009, 16:38 |
petrb dik kluci, jo barva se me taky veru mooc libi, no a co se tyce uprav, auto bude v origo stavu az na vetla jako by vyjelo z vyrobni linky, to odsuzuje nekdo, ale ja to tak chci. a otacet se lidi budou ta muzika co tam pride je dost hlasita, no a kola samozrejme pujdou nake lestene RH bych to videl. ale az na jare na zimu zustanou tyhle. budu rad kdyz to do par mesicu poskladam, ted na tom prochazim jeste jednou celou elektriku svazky atd atd, pak to tam zacnu nastrojovat.

27.08.2009, 16:47 |
fredh na zimu to strč do garáže, nebo to zase za chvíli schnije
tak 26 za vyvaření, tak kolik za lak?
kdyz uz budu davat celolak na stary auto tak bych urcite nedaval takovou tuctovou barvu,ale nejakou zajimavejsi..

27.08.2009, 18:17 |
tommas | Upraveno: 2009-08-27 18:17:43
Kicker18: když ono je celolak a celolak. Asi lépe odpoví majitel, ale myslím, že to je polité jenom z vnějšku, takže se to nemuselo celé vystrojovat (motor, nápravy, převodovka, elektrika)

27.08.2009, 18:25 |
Kesam Kolik stál ten lak tak 50 ne:-)
Jinak z toho bude pěknej golf to se musí uznat laček pěknej to se povedlo palec nahoru.
Ale pořád to bude jenom pěknej golf za velký prachy.
Je to tvoje auto tvoje prachy když si ho chceš nechat 10 let tak proč ne.
njn me se zamlouva i vic ta barva pazoutu za nim nez tato:o)

27.08.2009, 20:00 |
petrb kesam: no 50 to nebylo :-D o neco niz
lakovalo se v boxu, metaliza + bezbarvy lak nahore
a cena 20 tisic
kicker18: jo nazor:) u nas ma modrou barvu cela rodina, a me tahle uplne hodne padla do oka tak se si ji dal, zaprve tady kde bydlim tak ji nikdo nema, a jen se me hafo libi nic vic nic min .
za mě vyhozené prachy pro dobrý pocit, že mám hezké auto.....
a furt nevim co máte asi,než se auto udělá musí se nalakovat ne?
škodofkař: ale nepovídej? faakt????

27.08.2009, 21:25 |
Petura | Upraveno: 2009-08-27 21:27:06
se s tím mažeš ...
já minulou středu večer odstrojil, ve čtvrtek odvez, v pátek proběhla výměna lemů a dneska jsem skládal po celolaku, ještě mi teda chybí interier, ale po týdnu mám hotovo a troufunu si říct že to mám za 1/4ceny co tys do toho investoval, a to mám metlu s perletí (origo Honda)
ale zase jsem každý den po práci jezdil brousit no ...

27.08.2009, 21:36 |
petrb jo, mas to pekny, ale jinak asi kazdeho vec ne...

28.08.2009, 19:41 |
maxov nenech se ja ti fandim....každej si jen koupí golfa placnu za 50tisic a další 50do toho narve jako křídla,světla,narazniky,prahy,tuning volant atd atd atd nehledě na těch peněz za pokuty a tak...ty radši ty peníz einvestuješ do tohohle.
a barva se mě líbí
myslím,že auto si dělášpro sebe aby se libilo tobe
někdo si postaví auto do TC a dá do toho od několika desítek po několik set tisíc a ty peníze se mu pak většinou ani z pulky nevrati,páč se rozprodává na ND atak
to bylo ironicky myšleno, že se s tím se*eš :o)
každý jede dle svých možností