Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Fuel Cut Defencer ????

o Navštíveno 7519x o
o 25.08.2009, 00:02 | Nismo.Power
Aneb omezovač omezovače přítoku paliva........
zajímalo by mě (před tim než ho koupim) zdali neni jednodužší si to ukutit samo doma ?? řek bych že tišťák na to pude opravdu jednoduchá záležitost která jen určitym způsobem upravuje určitej signál.....
tudíž nenarazil někdo někde na něco takovýho jako třeba SCHÉMA ? :))
nejde mi o ty 2k za něj ale o princim toho že bych si to rád udělal sám :)

o 25.08.2009, 09:45 | Honza2.016v | Upraveno: 2009-08-25 09:48:29
prostuduj mkiv.cz tam myslím nějaký schémátko bylo...možná je i něco na TF
o 25.08.2009, 10:51 | Nismo.Power
už jsem tam tak nějak pohledával..... na netu jsem toho pár našel ale nic přímo zkoušenýho na MK3 ..... stejně ho nakonec koupim od HKS ale zajímala mě teorie zdali to někdo řešil DIY :)
o 25.08.2009, 15:24 | Nismo.Power
něco takovýho ale tohle je pro MAP to nemám....
[ Link ]

jinak našel jsem i nějaký schémátka ale to je spíše RX7 chtěl bych něco bud opravdu štelovatelnýho uni nebo otestovanýho na mk3
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.303 sekund.