Navštíveno 8144x

aneb Tuzing kolem nas...

26.06.2009, 00:07 |
Kesam asi coswort ne?????????? :D
JJ nejakej novej typ "mega(n)coswort" :))))

26.06.2009, 00:58 |
Lefi ty vole tohoto potkávám na ulici denně hromadu.patří mezi ty normalní ještě.Ale že bych kvuli tomu dělal téma?!
asi jako Lefi... nevidim na tom nic zvlastniho, aby bylo nutne kvuli tomu zakladat novy prispevek a jestli to bylo opravdu tak nutny, tak pouzit hledani a najit podobne prispevky...
chtěl to mít aktuální neee :) mu hned netrhejte hlavu ;) jinak hustej coswort :D :D :D
hnusnej renault,uz v zakladu vypada hrozne a jeste toto na nej..:o((
Tá prídavná a úplne odlišná koncovka výfuku :oDDDDDDDDDD
ajajaj, talší tuzer... jinak jako kicker18

26.06.2009, 07:51 |
Hanes Bych to neviděl tak hrozně, má to v barvě, ne v plniči, netluče to do očí, ten duplex vypadá taky že je slušnej, ne lešeninový trubky, zrdcátka mu tam docela seděj, barevně taky OK, zadní světla jsou hrozná, to by chtělo z nového modelu, neříkám že to je zrovna vkusné, ale ještě se na to dá koukat, jezdí spousta jinejch oblud tohle je dle mě hodně lepší průměr.
ok, omlouvam se, kdyztak to prosim smaznete....
to je ten z lepších určitě....auto hnusný od základu a ještě dotuzený :)
jedna koncovka černá,druhá čistá:)
hehe:o) taky mam doma jednu pitchu:o)

26.06.2009, 13:04 |
Bucci hehehehe mam ten dojem, že když sem šel dneska od číňana, že ho zrovna vezli na odtahový parkoviště na P2 (u Nuseláku)
já dneska viděl vento se stejným křídlem akorát místo tý podpěrný tyče mě nějakou tenkou a barva auta byla plnič v origo červená hnus

26.06.2009, 15:51 |
DaveX Slim: neřekl bych, spíš má tu jednu víc funkční než druhou, nebo jen tu jednu funkční a je špinavá.
pokud me pamet neklame, tak par let z5 se variace na cosworth lopatu prodavala snad na vsechny dostupny auta, na srazech to mela vetsina cadetu, G2, apod a nikdo se nad tim nepozastavoval...
koncovka je holt cerna, bo mu bere olej jen jedna rada valcu, no :-)
no vypadá to zvláštně, ale zrovna dnes jsem viděl ještě horší stroj, schodou okolností to samý,ale coupé....škoda že jsem to nevyfotil... ;-) :-))
tak vcera mely asi cossie sraz nekde, taky jsem jedno potkal, cosworth CRX....

ti lidi nemají soudnost :DD

27.06.2009, 17:27 |
tj H-Honza: To je prdel, ja tohle sidlo vcera predjizdel asi tak o 2 km dal za tunelem :-D

28.06.2009, 09:53 |
Bucci víc proužky víc adidas, víc samolepky víc sporťák, víc lopata víc fort :-)

28.06.2009, 15:27 |
Satas | Upraveno: 2009-06-28 15:31:55
Tohle je vše hovno soudruzi,já sem narazil na tohohle neandrtálce u Tesca na Zličině a tohle je už podle mě poslední stádium těžkého kretenismu.Prostě už samo o sobě korejskou jebku dojebal opravdu naplno.

28.06.2009, 15:49 |
fredy mazec, tolik vyhoznej penez za neco, čemu se 90% lidí vysměje

28.06.2009, 23:37 |
roman
HTP RS :-D Huuuuuuustyyyyyyyy

04.07.2009, 20:41 |
Miras ten naraznik na fabce vypada docela pekne ale volil bych jinej motor nechtel bych aby me kazdej predjizdel v domeni ze to jen lechtam a ja mel nohu na podlaze....
tohle je moc obzvláště ta muzika:-)
[ Link ]
proboha co to je za .... cloveka s tim saxem?? :o))))))))))))
je stejnýho klubu jko člověk s lpg bombou s nápisem nos ve fiestě:-) 3 kings si říkaj:-)
ty krááávo trošku hroznej tuning takoví roštěnky u tak hrozný auta,to asi každý dal bura ab se u toho auta vyfotili ne.
to video s tim saxem je teda moc.lol
To jo, libovej případ pro bohnice.
Ty kraaaaavo, tak sem zkouknul to video... Tak to je hodne marny a zoufaly. Jako cela ta banda.
tý jo :-) saxo co občas v plzni potkam :-) no jo 3 králové jsou nejvíc Tuning klub :-) tuning klub bez tuning aut :-) jsou strašný a saxo je už hrozný tim že je na plyn. jako proti plynu nic ale prostě mi to k saxu nejde :-) a ještě k ten nejsilnější verzi. strašný no. ale počkejte na moje saxo až budou kola jestli budou tak to něco uvidíte :-) ale zatim jsou kola v jednání :-)
a tady nechvalně známej nárazník. kolik lidí to bude ještě mít?

09.08.2009, 14:13 |
fredh tenhle nárazník tu u nás má taky jeden zoufalec...
Ondry: Jaký si teda vybral?

09.08.2009, 16:12 |
Adler tydydada tydydada tydydada :-) :-) :-) velice chytlava melodie :-)
zezačátku ten rapid neni tak hroznej
Některý lidi jsou fakt hrozný prasata XD A hlavně nezapomenout vyfotit si káru s vlastní bitch :-)
at se snazim jak chci nikde tu satle nevidim takovou cernou oktáfku :)
Saxo. Vůz je doplněn o několik vkusných polepů...
[ Link ]
článek o tom Saxu je luxusní, stejně jako muzika u toho videa.. čertík s vidlemi na zadním skle a jeho tichý společník Veverčák :-D to jsem málem spadnul ze židle

10.08.2009, 13:30 |
tappaja | Upraveno: 2009-08-10 13:34:49
A i kapacitator a vofr tam ma! A jak psal Vencaf, ta muzika je naprosto priiiiiiisernaaaaaaa...