Navštíveno 3670x

05.12.2008, 17:01 |
P944 Zdarec. Od kamose mam bouchlou mazdu 626 r.93, on ji uz nechce. muselo by se vymněnit čelni sklo,přední svetlo+blinkr,maska,kapota udelat,naraznik,vsechny kola+pneu.A urco by se postupem naslo i vic veci.Ale nevim jestli to ma cenu davat dohromady. Kdyz to rozeberu na dily nebo jen neco malo z toho vytahnu, na vrakaci to nevemou a nedaj mi potvrzeni o likvidaci.Proste mi to príjde skoda vyhodit na vrakac jen tak, kdyz to jeste v poho jezdi. poradite ?? Predem dikec
Ahoj,řeším podobný problém,mladá rozstřelila auto(Opel Astra 1.6 16v 1996) ze předu a už je tedy nepojízdné a oprava by vyšla dráž jak ho rozprodat na díly a koupit něco jiného.Ale co s papírama???Pořád platím pojistku jak idi..ot.Napadlo mě že bych zajel někam daleko od domova,našel nějakého houmlesa s občankou a udělal kupní smlouvu a auto odhlásil a bylo by..

06.12.2008, 14:00 |
P944 Docthor: nojo s tim houmlesem by to mohlo bejt zajimavy :). Papíry zvášť prodat ...?
A to jsem jeste nenapsal napriklad predni tlumič, kterej stoji skoro trojec. se to nasčítá a zase nechci aby to byla studna na prachy. chjo, to je dilema.
Co na vrakáči, kolik stojí dneska likvidace ?? dikec

07.12.2008, 16:18 |
bafis žádná likvidace... A) auto rozprodej a pak nahlas krádež B) papíry strč na věky do depozitu (50kč)

08.12.2008, 11:53 |
pali Resim stejny dilema, trefil sem ve CT srnku, mam AR 146 a premejslim ze pujde z domu a koupim neco jinyho, bo nemam cas to davat dokupy... Chjo...
taky sem supnul znacky od auto do depozitu a auto prodal na dily, mozna uz ani neexistuje.

08.12.2008, 21:00 |
Mika jen to tu ventilujte :-(