Navštíveno 4020x

ahoj scháním sedačky recaro do golfa, respektivě do vw brouka, ale za co nejzajímavější peníz... jde mi o konzole a tvar.. čalounění není pdostatné, klidně hodně potrhané a dezolátní... nevíte někdo o něčem?
důležitá je konzola na tři body jako mám VW.
ZRALOK

13.11.2008, 17:34 |
TROY vw klub doporučim
OT - hele tvoje sedačky ti prej dělal jmenovec Trojan tady z Chrudimě?
mrknu se...díky
jj Trojan z Chrudimě...pročpak?:-)

13.11.2008, 21:12 |
TROY :o)))))) ále bude mit kšeft na rudej interiér
Chces do Ovalka? ;-) Koukam, ze na AHC se to zacina i Ovalama hemzit. :-D
Mam doma Recara ne zrovna v dobrym stavu,ale tvar je myslim ok. Akorat konzole nejsou zadne,musel by si vymyslet jak to predelat na origo.
Kontakt fordes@seznam.cz
Zralok... recara do kalifornie a jeste trvas na originalnich uchytech? :-O kasli na to a prevar spodek... a mas klid jako treba ja ;-)
2skid-TDI
ahoj, fákt, ješte někdo další pořídil ovála? :-) Já jsem to tady nerozváděl:-) jen jsem poptával sedačky:-)
2Luke Jeep
jj do Californie chci origo tvar, a ve spoustě golfů je trojnožka ( vlastně až po A3, A4 ) ale asi nechám udělat konzole podle origo sedáků:-)
dotaz, jaké je uchycení u Lancie? měla by mít údajně stejné jako golf II. nemáte s tím někdo zkušenost?
2 Fordik, psal jsem ti email.. došel ti? Případně, jestli můžeš poslat aktuální fota sedaček?
Zralok: kasli na uchyceni, to je ten nejmensi problem predelat. Kdyz sem daval Recara z G3 do G2, tak predelani na oko temer identickejch uchytu bylo snad jeste horsi nez vymyslet vlastni.
no já jsem zjistil, že je všechno jinak, takže uchycení co mám jsou 4 šrouby do rovné podlahy :-) takže v pohodě.. jenže ted se mi pro změnu neozývá fordík s nabídkou sedaček:-(
potřebuju sklopky a nejlépe tvar recaro...
Už jo :o) Máš v mailu i ty fotky.